Μιχάλης Καράμπελας - Επισκευές οικιακών & επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών Service οικιακών & επαγγελματικών ψυγείων Service οικιακών & επαγγελματικών πλυντηρίων Service οικιακών & επαγγελματικών κουζίνων Service οικιακών & επαγγελματικών απορροφητήρων Service οικιακών & επαγγελματικών σκουπών
Αρχική Επικοινωνία
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ SERVICE ΣΥΣΚΕΥΩΝ MIELE 25 ΧΡΟΝΙΑ (1991-2016)
H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής τεχνικών υπηρεσιών σε οικιακές & επαγγελματικές συσκευές (ξενοδοχεία, καθαριστήρια, σκάφη, κλπ) για 3 δεκαετίες.

Έχουμε τις γνώσεις και τον εξοπλισμό, ώστε να δώσουμε τις σωστές τεχνικές λύσεις. Η διάγνωση των βλαβών πραγματοποιείται με την χρήση διαγνωστικού προγράμματος, πολλές φορές χωρίς να χρειαστεί να αποσυναρμολογηθεί η συσκευή, μειώνοντας έτσι τον χρόνο της επισκευής. Τα οχήματα των τεχνικών μας είναι εξοπλισμένα με ανταλλακτικά για το 90% των βλαβών, έτσι ώστε οι επισκευές να ολοκληρώνονται στο πρώτο ραντεβού.

Δυνατότητα ανακύκλωσης συσκευών κατά την διάρκεια της επισκευής σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να σας δώσουμε την έμπειρη, τεχνική συμβουλή μας ή να κλείσουμε ραντεβού.
Μιχάλης Καράμπελας - Επισκευές οικιακών & επαγγελματικών ηλεκτρικών συσκευών
Δηλώστε τη βλάβη σας εδώ.
Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.
Ονοματεπώνυμο: *
Τηλέφωνο: *
Email:
Διεύθυνση: *
Περιοχή: *
Μάρκα: *
Μοντέλο συσκευής
π.χ. ΚΜ5600, W5873, κλπ
*
Περιγραφή βλάβης: *
 
Συντήρηση Συσκευής 30€

  • Καθαρότερες συσκευές
  • Οικονομία ρεύματος και νερού
  • Αποφυγή μελλοντικών βλαβών
Οδηγίες χρήσης - συντήρησης - ασφάλειας

Για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των ηλεκτρονικών / ηλεκτρικών συσκευών σας, που είναι εκτεθειμένες καθημερινά σε διαταραχές δικτύου, συνιστούμε την εγκατάσταση κάταλληλων προστατευτικών διατάξεων(σταθεροποιητές, επιτηρητές τάσης, κλπ)

Διαφημίσεις
Copyright © 2010-2023 - Όροι χρήσης